Nieuwe LAG leden

Nieuw in de Lokale Actie Groep (LAG), de adviseurs van LEADER Achterhoek die de projectaanvragen begeleiden en de subsidieaanvragen beoordelen, zijn Esther Ruesen, directeur van de VVV, de kunstuitleen en het Stadsmuseum in Doetinchem, voor haar woonplaats Aalten. Namens Winterswijk is Jacqueline Kremer in de LAG gekomen. Jacqueline is in het dagelijks leven consulent voor Humanitas in de Achterhoek. Wim Klompenhouwer, zelfstandig agrarisch adviseur, neemt namens de gemeente Oude IJsselstreek deel aan de LAG.

Adviseurs
Twee nieuwe adviseurs voor de initiatiefnemers van projecten en de LAG zijn er ook: Tom Lamers uit Aalten, adjunct directeur Euregio, zet zich in voor grensoverschrijdende projecten.
Maurits Steverink van True Food Projects is adviseur voor de projecten die zich richten op voedsel, en dan met name streekproducten. Hij woont en werkt in de gemeente Oude IJsselstreek.

Voorzitter
Zoals eerder op deze website gemeld hanteert Marieke Frank, wethouder uit Oude IJsselstreek, sinds enkele maanden de voorzittershamer tijdens de vergaderingen van LEADER Achterhoek.

Over de LAG
De Lokale Actie Groep (LAG) LAG bestaat uit vertegenwoordigers uit de sectoren landbouw, recreatie, toerisme, landschap, arbeid, onderwijs, banken, dorpsbelangen, cultuur en overheden. Ze zijn afkomstig uit de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Oost Gelre, Winterswijk en Waterschap Rijn en IJssel.

 

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Contact informatie

Foto van Jolanda Kemna

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Europa investeert in zijn platteland

Logo's Logo's
Volg ons
© 2019 - LEADER Achterhoek heeft zijn website laten maken door Ebbers Media.