LEADER Achterhoek keurt vijf projecten goed

LEADER Achterhoek kende de volgende vijf projecten subsidie toe.

  1. Stichting Zorgbad Zonnewater in Hoog Keppel (gemeente Bronckhorst) krijgt € 109.150 om het buitenbad te moderniseren zodat het geschikt is voor mensen met en zonder een beperking. Uniek aan dit project is dat het héle gezin van het water kan genieten.
  2. Seniorenontmoetingspunt Doetinchem gaat voor het project ‘Kom er eens uit’ elektrische wagens aanschaffen om kwetsbare ouderen uit het buitengebied zelfstandiger te maken zodat ze op den duur het reguliere openbaar vervoer durven te gebruiken. Zij ontvangen hiervoor € 79.550.
  3. Kok Nel Schellekens uit Winterswijk wil graag in een gezamenlijk project met Natuurmonumenten Het Keunenhuis van Natuurmonumenten opknappen zodat het behouden blijft en dienst kan doen als proeflokaal. Zij ontvangen € 120.000 van LEADER Achterhoek.
  4. Stichting het Liefdespad uit Berkelland wil een fraai wandelpad aanleggen waar kunstzinnige ‘loveseats’ worden neergezet. Door dit wandelpad, dat vlak bij Museum More komt, valt er meer te beleven in fraai Ruurlo. De Stichting ontvangt € 118.200.
  5. Stichting Welzijn Steenderen (gemeente Bronckhorst) krijgt € 120.000 voor De Kei, een oud schoolgebouw waar een ontmoeting- en activiteitencentrum gecreëerd wordt.

 

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Contact informatie

Foto van Jolanda Kemna

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Europa investeert in zijn platteland
Leader Achterhoek is onderdeel van 8RHK Ambassadeurs

Logo's Logo's Logo's
Volg ons
© 2024 - LEADER Achterhoek heeft zijn website laten maken door Fervent Digital.