Achterhoek Food voor de gezondste regio

De keuzes die we dagelijks maken voor ons eten, zijn van invloed op ieders gezondheid. Platform Achterhoek Food werkt samen met het NWO project Transitie naar een Duurzaam voedselsysteem en fungeert daarbij als pilot.

Samen met Jan Hassink van Wageningen University (WUR), en Wieke Bonthuis van Jong Leren Eten wordt in samenwerking met Achterhoek in Beweging en 8RHK-tafel Gezondste Regio verkend of het mogelijk is om een project op te zetten voor gezonde voeding in school- en bedrijfsrestaurants. Naar verwachting zal een stagiair van Radboud University starten met een eerst verkenning en concretisering in 2022. Voor ideeën en wensen, neem contact op met Maurits Steverink!

Projectenboek
De eerste 50 Achterhoekse projecten die tussen 2016 en (begin) 2021 subsidie ontvingen van LEADER Achterhoek zijn gebundeld tot een boekje dat u online kunt lezen door hier te klikken: LEADER projectenboek 1016-2021.U kunt ook een papieren versie van het projectenboek aanvragen bij coördinator Jolanda Kemna. U bereikt haar door hier te klikken.

 

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Contact informatie

Foto van Jolanda Kemna

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Europa investeert in zijn platteland
Leader Achterhoek is onderdeel van 8RHK Ambassadeurs

Logo's Logo's Logo's
Volg ons
© 2022 - LEADER Achterhoek heeft zijn website laten maken door Fervent Digital.