Coördinator LEADER-voedselprojecten

LEADER Achterhoek heeft een coördinator aangetrokken om de projecten die met voedsel te maken hebben optimaal te begeleiden. Maurits Steverink, van True Food Projects, is inmiddels begonnen met zijn taak. Voedsel is één van de speerpunten van LEADER Achterhoek: het thema Heerlijckheid Achterhoek.

De Achterhoek is sterk in het produceren van ambachtelijke en duurzamere producten met een hoog kwaliteitsniveau. Initiatiefnemers van voedselprojecten en/of projecten die met het thema Heerlijckheid Achterhoek te maken hebben, kunnen contact opnemen met LEADER Achterhoek Coördinator Voedsel: Maurits Steverink. Bel of mail voor alle vragen die met voedsel te maken hebben, het toetsen van ideeën en/of hulp bij het zoeken van samenwerking in de Achterhoek.

Maurits Steverink is gespecialiseerd in ketenmanagement van voedselconcepten. Tot zijn werkzaamheden behoort het verbinden van partijen, het creëren van meerwaarde aan concepten en het versterken van de verkoopmogelijkheden van voedsel.
Maurits coördineert tevens de Smaakacademie Achterhoek, een educatief project dat bij MBO en HBO onderwijsinstellingen in onze regio draait. Hierdoor kan een groot netwerk benut worden.

Maurits Steverink bereik je via maurits@truefood.nl of telefonisch op 06 51986693.

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Contact informatie

Foto van Jolanda Kemna

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Europa investeert in zijn platteland
Leader Achterhoek is onderdeel van 8RHK Ambassadeurs

Logo's Logo's Logo's
Volg ons
© 2024 - LEADER Achterhoek heeft zijn website laten maken door Fervent Digital.