Heeft u een projectplan? Maak dan haast met aanvragen subsidie LEADER Achterhoek

Wie een idee of een concreet plan voor een project heeft en er over nadenkt om LEADER subsidie aan te vragen, wordt aangeraden om korte termijn contact op te nemen met LEADER coördinator Jolanda Kemna of met Maurits Steverink, coördinator foodprojecten. U bereikt ze door hier te klikken

De periode waarin u LEADER subsidie kunt aanvragen, loopt af, maar er is op dit moment nog budget beschikbaar voor goede initiatieven. U kunt nog aanvragen tot 1 september 2022. Maak daarom haast met het idee voor uw project en neem zo snel mogelijk contact op met een van beide coördinatoren. De doorlooptijd van deze subsidieregeling neemt een langere periode in beslag. Het duurt namelijk meerdere maanden voordat uw project gepitcht, goedgekeurd en beschikt is.

Periode LEADER
U kunt dit jaar nog subsidie aanvragen, maar: wie heet eerst komt, wie het eerst  maalt. Het aanvraagtraject begint met een gesprek met een van de coördinatoren. Na dit gesprek kunt u uw project pitchen voor de LAG, de Lokale Actie Groep. Dit zijn inwoners van de deelnemende gemeenten. Als zij uw project positief beoordelen kunt u subsidie aanvragen.  Een aanvraag moet voldoen aan de LEADER-criteria, die u hier vindt op onze website.

Download het nieuwste LEADER Achterhoek projectenboek door op deze link te klikken: LEADER projectenboek pdf online
Heeft u liever een papieren boek? Dat kan ook! Neemt u daarvoor via deze link contact op met LEADER coördinator Jolanda Kemna, zij stuurt de projectenboeken met plezier naar u toe.

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Contact informatie

Foto van Jolanda Kemna

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Europa investeert in zijn platteland
Leader Achterhoek is onderdeel van 8RHK Ambassadeurs

Logo's Logo's Logo's
Volg ons
© 2024 - LEADER Achterhoek heeft zijn website laten maken door Fervent Digital.