Herhaalde oproep: LEADER Achterhoek zoekt LAG-lid voor Oost-Gelre

LEADER Achterhoek zoekt een lid voor de Lokale Actie Groep (LAG): een vertegenwoordiger namens de gemeente Oost-Gelre. Komt u uit deze gemeente en wilt u zich inzetten voor projecten die zorgen voor een verbetering van de leefbaarheid op het platteland? Dan zoeken we u!

De Lokale Actie Groep (LAG) van LEADER Achterhoek beoordeelt subsidieaanvragen en biedt initiatiefnemers van projecten advies en ondersteuning. Daarmee levert de LAG een bijdrage aan de totstandkoming van de projecten. Voor de aanvulling van het LAG-team zoeken we twee leden met interesse voor het verbeteren van de leefbaarheid  in de Achterhoek.
Heeft u bijvoorbeeld kennis van de circulaire economie, van projecten die de sociale cohesie bevorderen, van foodprojecten, van recreatie en toerisme, beschikt u over een netwerk over de Duitse grens of kunt u de Achterhoekse ondernemers vertegenwoordigen? Meld u dan aan! Op dit moment zou iemand met een achtergrond in de financiële wereld een bijzonder goede aanvulling op het LAG-team zijn.

Mail uw reactie voor 15 juni 2022 naar LEADER-coördinator jolandakemna@leaderachterhoek.nl.
Wilt u meer weten, neemt u dan telefonisch contact op met Jolanda Kemna op 06-13443166.
Het betreft een onbezoldigde functie, wel krijgt u een aanwezigheidsvergoeding voor de vergaderingen. Hier vindt u het vergaderschema van de LAG.

Download het nieuwste LEADER Achterhoek projectenboek door op deze link te klikken: LEADER projectenboek pdf online
Heeft u liever een papieren boek? Dat kan ook! Neemt u daarvoor via deze link contact op met LEADER coördinator Jolanda Kemna, zij stuurt de projectenboeken met plezier naar u toe.

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Contact informatie

Foto van Jolanda Kemna

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Europa investeert in zijn platteland
Leader Achterhoek is onderdeel van 8RHK Ambassadeurs

Logo's Logo's Logo's
Volg ons
© 2022 - LEADER Achterhoek heeft zijn website laten maken door Fervent Digital.