Idee voor een project? Maak haast met uw aanvraag!

Heeft u een plan voor een project in een van de zeven Achterhoekse gemeenten die deel uitmaken van LEADER Achterhoek? En denkt u er over om voor uw project LEADER-subsidie aan te vragen? Neem dan contact op met een van de LEADER-coördinatoren. Jolanda Kemna en Maurits Steverink (foodprojecten) staan u graag te woord. U kunt uw project nog tot eind 2022 indienen. Maak haast met het indienen van uw project. Er is nog LEADER budget, maar op = op!

De periode waarin u LEADER subsidie kunt aanvragen, loopt af. U kunt nog tot het einde van dit jaar aanvragen. Op 31 december 2024 dienen alle projecten afgerond en gedeclareerd te zijn. Maak daarom haast met het idee voor uw project en neem zo snel mogelijk contact op met een van beide coördinatoren. De doorlooptijd van de LEADER-subsidieregeling neemt een lange periode in beslag. Het duurt enkele maanden voordat uw project gepitcht, goedgekeurd en beschikt is.

Procedure LEADER
Het aanvraagtraject voor LEADER subsidie begint met een gesprek met een van de coördinatoren. Na dit gesprek kunt u uw project pitchen voor de LAG, de Lokale Actie Groep. Als zij uw project positief beoordelen en er is bij uw gemeente nog budget beschikbaar voor de cofinanciering van uw project, dan kunt u subsidie aanvragen. Een aanvraag moet voldoen aan de LEADER-criteria, die u hier vindt op onze website.

Meer weten over de subsidieregeling van LEADER Achterhoek? U vindt meer informatie door op deze knop te klikken. 

Wilt u inspiratie opdoen voor een project? Download het nieuwste LEADER Achterhoek Projectenboek met maar liefst 63 projecten door op deze link te klikken: LEADER projectenboek
Heeft u liever een papieren boek? Dat kan ook! Neemt u daarvoor via deze link contact op met LEADER coördinator Jolanda Kemna.

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Contact informatie

Foto van Jolanda Kemna

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Europa investeert in zijn platteland
Leader Achterhoek is onderdeel van 8RHK Ambassadeurs

Logo's Logo's Logo's
Volg ons
© 2022 - LEADER Achterhoek heeft zijn website laten maken door Fervent Digital.

Fatal error: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0