LEADER subsidie aanvragen? Maak haast!

Wie een idee of een concreet plan voor een project heeft en er over nadenkt om LEADER subsidie aan te vragen, wordt aangeraden om korte termijn contact op te nemen met LEADER coördinator Jolanda Kemna of met Maurits Steverink, coördinator foodprojecten. De periode waarbinnen het mogelijk is om subsidie aan te vragen, loopt af. Coördinator Jolanda Kemna legt uit: “Maak haast met uw project, als u nog langer wacht bent u waarschijnlijk te laat.” 

De periode waarin u LEADER subsidie kunt aanvragen, loopt af. Op 31 december 2022 moeten alle projecten afgerond en gedeclareerd zijn. Maak daarom haast met het idee voor uw project en neem bij voorkeur dit jaar nog contact op met een van beide coördinatoren. Hun contactgegevens vindt u onderaan in dit bericht. De doorlooptijd van deze subsidieregeling neemt een langere periode in beslag. Het duurt namelijk meerdere maanden voordat uw project gepitcht, goedgekeurd en beschikt is.

Procedure LEADER
De huidige LEADER periode loopt van 2016 tot en met 2022. U kunt het hele jaar door subsidie aanvragen. Het traject begint met een gesprek met een van de coördinatoren. Na dit gesprek kunt u uw project pitchen voor de LAG, de Lokale Actie Groep. Dit zijn inwoners van de deelnemende gemeenten. Als zij uw project positief beoordelen kunt u subsidie aanvragen. De LEADER subsidieregeling staat het hele jaar door open. Een aanvraag moet voldoen aan de LEADER-criteria, die u vindt op onze website.

Meer weten over de subsidieregeling van LEADER Achterhoek? Als u klikt op deze knop leest u alles. 
U bereikt Jolanda of Maurits door hier te klikken.

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Contact informatie

Foto van Jolanda Kemna

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Europa investeert in zijn platteland
Leader Achterhoek is onderdeel van 8RHK Ambassadeurs

Logo's Logo's Logo's
Volg ons
© 2020 - LEADER Achterhoek heeft zijn website laten maken door Ebbers Media.