LEADER-vergadering 17 juni gaat door

De eerstkomende LEADER-vergadering, die gepland staat op woensdag 17 juni, gaat door. De vergadering wordt gehouden in Groenlo, in de Mattelier. Uiteraard wordt er tijdens de vergadering rekening gehouden met de Covid-19 regels van de RIVM. 

Wilt u meer weten over LEADER subsidie of heeft u een idee of een concreet plan voor een project? Neem contact op met een van onze coördinatoren: Jolanda Kemna voor alle projecten of Maurits Steverink voor foodprojecten. Het is belangrijk dat u haast maakt met uw project: de periode waarin u LEADER subsidie kunt aanvragen, loopt af. Op 31 december 2022 moeten alle projecten afgerond en gedeclareerd zijn. Maak daarom haast met het idee of concrete plan voor uw project en neem bij voorkeur dit jaar nog contact op met een van beide coördinatoren, die u kunt bereiken via deze knop. De doorlooptijd van deze subsidieregeling neemt een langere periode in beslag. Het duurt meerdere maanden voordat uw project gepitcht, goedgekeurd en beschikt is. 

Procedure LEADER
De huidige LEADER periode loopt van 2016 tot en met 2022. U kunt het hele jaar door subsidie aanvragen. Het traject begint met een gesprek met een van de coördinatoren. Na dit gesprek kunt u uw project pitchen voor de LAG, de Lokale Actie Groep. Dit zijn inwoners van de deelnemende gemeenten. Als zij uw project positief beoordelen kunt u subsidie aanvragen. De LEADER subsidieregeling staat het hele jaar door open. Een aanvraag moet voldoen aan de LEADER-criteria, die u vindt op onze website.

Meer weten over de subsidieregeling van LEADER Achterhoek? Als u klikt op deze knop leest u alles. 

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Contact informatie

Foto van Jolanda Kemna

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Europa investeert in zijn platteland
Leader Achterhoek is onderdeel van 8RHK Ambassadeurs

Logo's Logo's Logo's
Volg ons
© 2021 - LEADER Achterhoek heeft zijn website laten maken door Ebbers Media.