Ondernemende Helden zoekt ambitieuze Achterhoekse jongeren

Ben jij een Ondernemende Held? Wil je ondernemer worden (of ben je al zelfstandige en wil je je bedrijf verder uitbreiden), ben je tussen de 16 en 26 jaar oud en woon je in de Achterhoek? Dan is de Ondernemende Helden Academie op zoek naar jou!

De Ondernemende Helden Academie, een project van LEADER Achterhoek, begeleidt gemotiveerde jongeren verder in het ontwikkelen van hun ondernemende talenten en het ontdekken hoe zij economisch zelfstandig kunnen worden: als ondernemer, als gemotiveerde werknemer of in een bewust gekozen vervolgopleiding. Ondernemende Helden is een project van Stichting Day for Change. In januari 2019 werden de virtuele deuren van de Ondernemende Helden Academie geopend. Inmiddels zijn er al 67 enthousiaste jonge Ondernemende Helden van start gegaan.

Het programma van de Ondernemende Helden Academie is laagdrempelig en toegankelijk voor alle jongeren; van school drop-out tot universitair student. Door de focus op persoonlijke ontwikkeling krijg je als deelnemer de kans jezelf te ontdekken. Dus zit je nog op school, ben je schoolverlater, heb je een baan of heb je juist moeite aansluiting te vinden op de arbeidsmarkt: misschien is Ondernemende Helden wel wat voor jou! Deelname aan het programma is gratis, maar niet vrijblijvend – actief meedoen en het traject afronden is een voorwaarde.

Het jaarprogramma bestaat uit:

· Maandelijkse sparsessies;
· 10 online lessen in de Academie;
· Werkbladen met opdrachten;
· Maandelijkse coaching-formulieren
· MasterMinds
· Regelmatige uitwisseling met een buddy (mede-deelnemer);
· Online community;
• Appgroep;

Over Stichting Day for a Change:

Stichting Day for Change werkt al jarenlang samen met scholen in het primair- en voortgezet onderwijs in het aanbieden van de Day for Change Actie: een educatief project rondom duurzaam ondernemen en wereldburgerschap. Door onze educatieve programma’s in het primair en voortgezet onderwijs ziet Day for Change veel potentieel aan jong talent.

Contactpersoon Ondernemende Helden:

Karin Overbeek
www.ondernemendehelden.nl
dayforchange.ondernemendehelden.nl
06-15562612

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Contact informatie

Foto van Jolanda Kemna

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Europa investeert in zijn platteland
Leader Achterhoek is onderdeel van 8RHK Ambassadeurs

Logo's Logo's Logo's
Volg ons
© 2021 - LEADER Achterhoek heeft zijn website laten maken door Ebbers Media.