Terugblik LEADER in 2021: inmiddels 63 projecten

Eind 2021 zijn door LEADER Achterhoek maar liefst 63 projecten ondersteund. 53 van deze projecten zijn gemeentespecifiek en 10 Achterhoekbreed. 24 projecten hebben te maken met de foodsector, en vallen daardoor binnen het speerpunt Heerlijckheid Achterhoek/Achterhoek Food. Er zijn inmiddels ook 22 projecten die te maken hebben met de sociale cohesie/leefbaarheid platteland en 16 projecten voegen kwaliteit toe aan het speerpunt Toerisme & Recreatie. Er is één project dat te maken heeft met Grensoverschrijdende samenwerking.
Een kleine nuance is hier op zijn plaats: sommige projecten vallen onder verschillende speerpunten uit de Lokale Actie Strategie (LOS) van LEADER Achterhoek. Dit zijn de zogenaamde crossovers.

Projectenboek
De eerste 50 Achterhoekse projecten die tussen 2016 en (begin) 2021 subsidie ontvingen van LEADER Achterhoek zijn gebundeld tot een boekje dat u online kunt lezen door hier te klikken: LEADER projectenboek 1016-2021.U kunt ook een papieren versie van het projectenboek aanvragen bij coördinator Jolanda Kemna.
U kunt haar bereiken door hier te klikken.

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Contact informatie

Foto van Jolanda Kemna

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Europa investeert in zijn platteland
Leader Achterhoek is onderdeel van 8RHK Ambassadeurs

Logo's Logo's Logo's
Volg ons
© 2024 - LEADER Achterhoek heeft zijn website laten maken door Fervent Digital.