Stichting het Liefdespad uit Berkelland wilde een fraai wandelpad aanleggen met kunstzinnige ‘loveseats’, die uiting geven aan de liefde voor de plek of een thema. Denk daarbij aan liefde voor elkaar, voor het water, voor de natuur, voor kunst of voor eten. Door dit wandelpad, dat vlak bij Museum More, het Doolhof, de Baakse Beek, Klimbos Achterhoek en De Heikamp komt, valt er meer te beleven in fraai Ruurlo. Het Liefdespad kan door iedereen worden bewandeld: singles, stellen, gezinnen en groepen.

Op een aantal plaatsen langs het pad vind je of komen binnenkort bijzondere loveseats: kunstzinnige zitobjecten die uiting geven aan de liefde voor de plek of een thema, zoals ‘Liefde voor het water’, Liefde voor techniek’, voor beweging of voor het platteland. Onder anderen Daan den Houter, Studio Makkink en Bey (Jurgen Bey), Tijs Rooijakkers, Hans van Bentem en Studio Ruwe Data brengen een ode aan de liefde en leveren kunstwerken voor dit hartverwarmende project.

Het Liefdespad is op 14 februari 2020 door gedeputeerde Jan Markink geopend.

Het Liefdespad is 5 kilometer lang en start vanaf De Heikamp, De Doolhof, Museum More en station Ruurlo. De Stichting ontvangt € 118.200.

In dit informatieve artikel leest u meer over hoe de initiatiefnemers de marketing voor het project aangepakt hebben. Van idee naar project in 7 stappen!

Regio Berkelland
Locatie Ruurlo
Initiatiefnemer Stichting Het Liefdespad
Website http://www.liefdespad.nl/
Stadium lopend
Totale kosten € 240.088,-
Subsidie Leader € 120,000,-
Datum 2-2018