Deze projecten kregen ondersteuning van LEADER Achterhoek.
Door de oude deel te verbouwen tot een ontmoetingsplek met workshop- en educatieruimte, een keuken voor verwerking van restproducten en winkel, ontwikkelen de initiatiefnemers van project De Biotuin, een broedplaats….
The Achterhoek is a rural area in the east of the Netherlands. About 20% of the employment and bussines is generated by the foodsector. The goal of Achterhoek Food Platform…
Frank Bruinewoud (l.), manager Koetshuis Kasteel Slangenburg, en Nol Verhoeven (r.) voorzitter Heerlijckheid Slangenburg. Foto: Theo Kock. De eigenaar en huurders van Kasteel Slangenburg willen het…
Kindcentrum Wis en Wierig creëert een inclusieve, groene ontmoetingsplek voor jong en oud in Gaanderen. Deze plek draagt bij aan een verbetering van de leefbaarheid en sociale cohesie…
Stadsboerin Doetinchem is een initiatief van Ellen Willems, dat heeft geleid tot de opzet van een stichting die wordt ondersteund door vrijwilligers. De missie van de…
Fooddesigner Katja Gruijters verdiepte zich in de historie van de streekproducten van de Achterhoek in opdracht van het Cultuur en Erfgoedpact Achterhoek. In dit pact werken negen gemeenten samen aan…
Jaarlijks vinden de Horeca Talentendagen plaats in het DRU Industriepark in Ulft. Het is een tweedaags evenement van de Stichting Horecatalent Achterhoek en een begrip in horeca en horecaonderwijs in…