Deze projecten kregen ondersteuning van LEADER Achterhoek.
De Dorpsakker in Winterswijk is meer dan een tuin. Het is een biologische groenten- en fruitkwekerij met een kas, een winkel en in de boerderij een restaurant met een bakkerij….
Met nieuwe educatieve activiteiten rondom de gescheperde schaapskudde in het Winterswijkse buurtschap Kotten is het mogelijk om immaterieel cultureel erfgoed in stand te houden. Hiervoor is het nodig om de…
The Achterhoek is a rural area in the east of the Netherlands. About 20% of the employment and bussines is generated by the foodsector. The goal of Achterhoek Food Platform…
Dit project behelst de realisatie van een eigentijds VVV Inspiratiepunt in Winterswijk dat op een interactieve en inspiratievolle manier het verhaal vertelt van de streek en de Achterhoek. Het doel…
Duurzaam Samen de Toekomst in is een project van Geitenkaasboerderij Brömmels dat onder de peiler Achterhoek Food valt. De Brömmels is een kleine geitenkaasboerderij in Winterswijk Woold met 80 dieren…
Fooddesigner Katja Gruijters verdiepte zich in de historie van de streekproducten van de Achterhoek in opdracht van het Cultuur en Erfgoedpact Achterhoek. In dit pact werken negen gemeenten samen aan…
Jaarlijks vinden de Horeca Talentendagen plaats in het DRU Industriepark in Ulft. Het is een tweedaags evenement van de Stichting Horecatalent Achterhoek en een begrip in horeca en horecaonderwijs in…