Deze projecten kregen in de periode 2015-2023 ondersteuning van LEADER Achterhoek.
De KNVB noopte de Keyenburgse Boys tot modernisering van hun accommodatie, terwijl ook de gymzaal achter Dorpshuis De Horst moest worden gesloopt. Deze ontwikkelingen vormden in Keijenborg de aanleiding om…
The Achterhoek is a rural area in the east of the Netherlands. About 20% of the employment and bussines is generated by the foodsector. The goal of Achterhoek Food Platform…
Het project Achterhoekse Angus Experience geeft een concrete invulling aan kringlooplandbouw en resulteert in bewustwording bij de consument over de consumptie van vlees. Het gaat om kalveren die geboren zijn,…
Tk-09-07-2024 – Doetinchem-Promotie van De Achterhoekse bol ,personeelsrestaurant gemeentehuis Doetinchem –Foto Theo Kock-01 Platform Achterhoek Food werd in 2019 opgericht door de Lokale Actie Groep (LAG) van LEADER…
Een ambachtelijke, educatieve kaasmakerij op Boerderij Ruimzicht draagt bij aan educatie, optimalisatie en uitstraling van natuurinclusieve landbouw. Al sinds 1996 heeft Boerderij Ruimzicht zich als pionier op vele thema’s…
In project de Goed Gevulde Spaarvarkens upcyclen de varkens van Inge Vleemingh lokale reststromen als oud brood, fruit met een plekje, kaaswei en bierborstel tot (h)eerlijk STREEKvlees: van broodkorst tot…